Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je pronašla poruku koju je Admir Sović ostavio naslovljenu na suprugu, nakon što je ubio svojih troje djece u bihaćkom naselju Mali Lug.


Admir Sović ubio je u četvrtak svojih troje maloljetne djece i potom se objesio. Policija je pronašla poruku naslovljenu na njegovu suprugu, a na poruci je bila ručna bomba kojoj je osigurač bio gotovo izvučen.

Vezani članci Očevid, ilustracija Podignuta optužnica protiv 29-godišnjakinje koja je rodila kod kuće u kupaonici pa ubila novorođenče Ilustracija (Pixsell, Stringer) Iritirao ga njezin plač: Monstruozni očuh djevojčicu (2) pretukao do smrti, osuđen na 40 godina

"Ne sekiraj se, djeca su zbrinuta. Nisu gladna otišla na ahiret. Da sam našao i tebe, i tebe bih ubio. Izgubila si ono najdraže. Ali, uzeo sam ti ono najdraže, djecu vodim sa sobom, a tebe, k...., nikada niko više neće zovnuti „mama“", stajalo je u poruci koju su pronašli policajci, piše Avaz.

Papir na kojem je poruka napisana bio je krvav, kao i zidovi sobe u kojoj su bila djeca.

"Djecu je zaklao kuhinjskim nožem. Pronašli smo i krvavi nož. U tom oproštajnom pismu vidi se da se on sveti svojoj supruzi. Na kraju joj je napisao, ali to je već nečitko, da proda motor i nekome vrati dug.

Dvoje mlađe djece spavalo je jedno pored drugog, dok je najstarije dijete bilo na drugom kauču", otkrio je policijski izvor za Avaz.

Admir Sović je policiji već bio poznat kao počinitelj teških krađa. Bio je prijavljen i zbog nasilja nad suprugom 2016. godine.

Leila Sović, majka troje ubijene djece, hospitalizirana je u Kantonalnoj bolnici ''Dr. Irfan Ljubijankić'' u Bihaću u četvrtak navečer u stanju velikog šoka. Liječnici su s njom jedva uspjeli ostvariti kontakt.

Ubojica vlastite djece bit će sahranjen danas u Ostrošcu, a djeca u nedjelju u mjestu Brezova Kosa kod Cazina.