Obavijesti Video Pretražite Navigacija
očevid u tijeku

Stravičan zločin u Bihaću: Otkriven identitet monstruma koji je ubio troje maloljetne djece pa sebe, poznat i motiv

Policija BiH (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Policija BiH (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
U Bihaću je ubijeno troje maloljetne djece, a muškarac je izvršio samoubojstvo. Mediji su objavili neslužbene informacije da se radi o ocu koji je ubio troje djece, pa potom i sebe.

U Bihaću u naselju Mali Lug pronađena su tijela troje maloljetne djece i odraslog muškarca. 

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

"Prema prvim informacijama radi se o ubojstvu troje djece, a muškarac je izvršio samoubojstvo", rekao je za Klix.ba Mujo Koričić, načelnik MUP-a Unsko-sanskog kantona.

Prema neslužbenim informacijama riječ je o ocu koji je ubio svojih troje maloljetne djece, a potom presudio i sebi. Dio medija je objavio identitet ubojice, dok većina navodi navode samo inicijale A.S. i pišu da je riječ o muškarcu rođenom 1981. godine.

Portal Avaz.ba piše da je muškarca koji je počinio zločin supruga ostavila prije dvadesetak dana

Bosanskohercegovački portali prenose da bi upravo to mogao biti motiv ovog stravičnog zločina. Ubojica je, navodno, najavio da će to učiniti ukoliko mu se supruga ne vrati.

Avaz piše da je jedan od prijatelja ubojice rekao policiji da mu je A.S. govorio da će počiniti ovaj zločin. Susjedi kažu da se bavio popravcima poljoprivrednih strojeva te da se u to naselje tek nedavno doselio, pa ga nisu dobro poznavali.

Prema neslužbenim informacijama, dvoje ubijene djece bilo je predškolskog uzrasta, a treće dijete išlo je u treći razred osnovne škole. Navodno je najmlađe dijete imalo tek dvije, a drugo pet godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene