Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pesimistična očekivanja

'2013. bit će loša za gospodarstvo, ali 2014...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anketa koja je provedena među poslodavcima pokazala je da kako su pesimistični vezano za poslovna očekivanja 2013. godine.

To nije začudilo potpredsjednika Vlade i ministra regionalnog razvoja i EU fondova, Branka Grčića i ministra prometa, pomorstva i infrastrukture Sinišu Hajdaša Dončića. Kažu da su već napomenuli da će 2013. biti veoma loša godina za gospodarstvo.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Ususret izborima Nova prilika za pokazivanje: Plenković svečano uručio ugovore Digitalni inovacijski inkubator - 2 Razmišljanje izvan okvira Potraga za najboljim mladim inovatorima: "Ovo je najbolji način učenja"

Ali također su istaknuli kako investicijski bum očekuju 2014. godine s obzirom na to da je u državnom proračunu osigurano više novca za ulaganja, među kojima su i ulaganja u prometnu infrastrukturu.

>> Poruka Vladi i HUP-u: Prestanite se prepucavati i počnite raditi

Upitani da komentiraju nagađanja tko će biti kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba na lokalnim izborima koji će se održati sljedeće godine, i Grčić i Hajdaš Dončić rekli su da ne žele komentirati nagađanja kako se za tu poziciju bore predsjednika zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić i ministar zdravlja Rajko Ostojić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene