Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvogodišnji dječak doveden je izboden s čak 50 šivaćih igala po tijelu, u jednu brazilsku bolnicu, a policija sumnja kako je dječak iskorišten u crnomagijskom ritualu.


Liječnici bolnicu u Barreirasu, na sjeveroistoku zemlje, nakon rentgena otkrili su 50 igala u tijelu nesretnog djeteta, a njih čak 17 u dječakovom probavnom traktu, piše Daily Mail. Liječnici, baš kao i policija, vjeruju kako su igle namjerno zabodene u dječakovo tijelo, a policija je pokrenula opsežnu istragu, kako bi se otkrili počinitelji ovog stravičnog zločina.

Vezani članci Koronavirus u Brazilu Korona izvan kontrole: Rekordan broj novozaraženih u Brazilu, drugi najsmrtonosniji dan od početka pandemije (FOTO: Profimedia) Opljačkani putnici presjeli u sljedeći autobus, u njemu ih nekoliko minuta kasnije opelješili ponovo

>> 2-godišnjak se ugušio lizalicom

Dječaka je u bolnicu dovezao neimenovani rođak, zbog bolova u trbuhu, dok dječakova majka Marma Souza Santos tvrdi kako nije imala pojma da joj s djetetom nešto nije u redu. Dodala je samo kako se o mališanu povremeno brine baka, dok je ona na poslu. Ipak, u jednoj izjavi optužila je očuha svojeg sina, kako se možda baš on bavi crnomagijskim ritualima, no on je takve optužbe opovrgnuo, a i ništa od njezinih tvrdnji policija zasad nije uspjela dokazati.

'Sigurni smo da je se radi o zločinu nad djetetom, no u ovom trenutku još ne znamo tko je to učinio', rekao je šef policije Helder Fernandes Santana i dodao kako policija ne isključuje ništa iz istrage pa tako niti pokušaj ubojstva djeteta. Liječnici, s druge strane, tvrde kako niti jedna od igala trenutno ne prijeti životu dječaka, a pokušat će mu odstraniti samo one koje se nalaze pod kožom, jer odstranjivanje drugih predstavlja prevelik rizik.