Obavijesti Video Pretražite Navigacija

12-godišnjak silovao 5-godišnjaka u zamjenu za igru na trampolinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
12-godišnjem dječaku u Velikoj Britaniji krajem sljedećeg mjeseca biti će izrečena kazna zbog silovanja 5- godišnjeg dječaka u zamjenu za nekoliko minuta igre na trampolinu.

Njegovo će ime biti i na listi seksualnih prijestupnika, a vjeruje se kako je ovaj spomenuti 12- godišnjak najmlađa osoba ikad u tom dijelu Velike Britaniije osuđena za zločin silovanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati"

Dječak je osuđen za silovanje dječaka od 5 godina koje se dogodilo prošle godine. Svojoj je žrtvi zabranio da ikome kaže što se dogodilo, ali je šokirano dijete, odmah otrčao svojoj baki, koja je pozvala policiju.

12-godišnjak je priznao policiji da je 5-godišnjaka nagovarao, ali da se nakraju nije ništa dogodilo.

Tužitelj u slučaju, John Lodge, poroti je naglasio da je možda riječ o više dječaka, njih troje, te da je silovanje strašan zločin koji može imati različitih oblika, a posebno je teška i delikatna situacija kada je riječ o djeci.

Dječak, čije se ime ne spominje zbog toga što je maloljetnik, za sličan slučaj je već bio osumnjičen. Tada se radilo o 8- godišnjaku.

8-godišnjak je preko video linka okupljenima u sudnici priznao da je 12-godišnjak prijetio kako ćega udariti ukoliko ne učini što mu je rekao. 

'Bilo je odvratno, strašno i čudno', izjavio je. Dodao je kako nije htio nikome reći što se dogodilo jer se bojao da će ostati bez džeparca i da mu nitko neće vjerovati. U trenutku zlostavljanja osjećao se kao da radi nešto jako smiješno.

12-godišnjak je prošle godine od tih optužbi je oslobođen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene