Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na prigodnoj svečanosti u zagrebačkom hotelu "The Westin" su uručene nagrade i priznanja, koja su ocjenjivački sudovi i čitatelji "Večernjeg lista", dodijelili za sportska dostignuća u 2006. godini u različitim sportovima.


U anketi najtiražnijeg dnevnog lista u Hrvatskoj za vaterpolistu
godine izabran je centar "Juga" i reprezentacije Mile Smodlaka, dok je za najboljeg košarkaša proglašen igrač izraelskog "Maccabija" Nikola Vujčić.

Vezani članci Vlasnica kineskog restorana Xiaotong Chen Li (Foto: Dnevnik.hr) Kako se Kinezi snalaze u Hrvatskoj: Sve ih je više i zadovoljni su, a motivi dolaska su različiti Napadnuti vaterpolist Crvene zvezde (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Uhićen i četvrti osumnjičeni za napad na srpske vaterpoliste

Za najboljeg nogometaša Hrvatske u protekloj godini izabran je nogometaš "Dinama" Eduardo da Silva, dok je nogometnom nadom godine proglašen igrač "Šibenika" Ante Rukavina.

za najboljeg trenera Hrvatske u protekloj godini izabran je Ante Kostelić, dok je nagrada za "Sportsko postignuće u 2006. godini" pripala osvajačici zlatnog odličja u kombinaciji i srebrnog odličja u superveleslalomu sa olimpijskih igara u Torinu te ukupnoj pobjednici Svjetskog skijaškog kupa Janici Kostelić.

Najboljim sportašima s invaliditetom proglašeni su atetičari Marija Iveković i Vedran Lozanov, dok je nagrada "Hrabro srce", koja je ove godine prvi put dodijeljena pripala majstoru borilačkih vještina Mirku Filipoviću.