Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Večernji list nagradio najbolje sportaše, Janica o Ivici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na prigodnoj svečanosti u zagrebačkom hotelu "The Westin" su uručene nagrade i priznanja, koja su ocjenjivački sudovi i čitatelji "Večernjeg lista", dodijelili za sportska dostignuća u 2006. godini u različitim sportovima.

U anketi najtiražnijeg dnevnog lista u Hrvatskoj za vaterpolistu
godine izabran je centar "Juga" i reprezentacije Mile Smodlaka, dok je za najboljeg košarkaša proglašen igrač izraelskog "Maccabija" Nikola Vujčić.

Pročitajte i ovo Mohammad Mehdi Karami i Seyed Mohammad Hosseini NASILNA REPRESIJA Europska unija zgrožena novim pogubljenjima u Iranu: Objesili su prvaka u karateu i dječjeg trenera Slika nije dostupna Čestitke Ovo su najbolji učitelji, profesori i nastavnici u Hrvatskoj: Pogledajte je li vaš među njima

Za najboljeg nogometaša Hrvatske u protekloj godini izabran je nogometaš "Dinama" Eduardo da Silva, dok je nogometnom nadom godine proglašen igrač "Šibenika" Ante Rukavina.

za najboljeg trenera Hrvatske u protekloj godini izabran je Ante Kostelić, dok je nagrada za "Sportsko postignuće u 2006. godini" pripala osvajačici zlatnog odličja u kombinaciji i srebrnog odličja u superveleslalomu sa olimpijskih igara u Torinu te ukupnoj pobjednici Svjetskog skijaškog kupa Janici Kostelić.

Najboljim sportašima s invaliditetom proglašeni su atetičari Marija Iveković i Vedran Lozanov, dok je nagrada "Hrabro srce", koja je ove godine prvi put dodijeljena pripala majstoru borilačkih vještina Mirku Filipoviću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene