Obavijesti Video Pretražite Navigacija

US Open: Ljubičić, Ančić i Karlović saznali protivnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski tenisači Ivan Ljubičić, Mario Ančić i Ivo Karlović doznali su imena suparnika u prvom kolu posljednjeg teniskog Grand Slam turnira sezone, US Opena.

Ljubičić će igrati protiv Belgijanca Kristofa Vliegena, Ančića očekuje dvoboj protiv trećeg nositelja Srbina Novaka Đokovića, dok će Karlović odmjeriti snage s Francuzom Arnaudom Clementom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Safin za Australian Open trenirao po sedam sati na dan Slika nije dostupna Šarapova trijumfirala na US Openu

Ljubičić i Vliegen su međusobno igrali jednom i to prošle godine u Chennaiu. Prvi hrvatski reket je slavio 2:1 u setovima, a u trećem setu je bilo 7:6. 

Ančić je do sada dva puta odmjerio snage protiv Đokovića i obojica su upisala po jednu pobjedu. Ančić je slavio prošle godine u Wimbledonu, dok je srpski tenisač bio bolji 2005. godine u US Openu. 

Karlović i Clement su igrali čak četiri puta i za sada je rezultat neodlučen, 2:2. "Div sa Šalate" je slavio ove godine na travi
Nottinghama te na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. godine, dok je Francuz bio uspješniji ove godine na travi u Queen's Clubu i 2004. godine u Hertogenboschu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene