Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ulaznice za 'Super Bowl' od 2.450 do 19.000 dolara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubitelji američkog nogometa, posebice navijači New York Giantsa i New England Patriotsa ovih dana odvajaju velike sume novca kako bi došli do ulaznica za "Super Bowl" koji će se održati u nedjelju, 3. veljače na stadionu "University of Phoenix" u Glendaleu u američkoj saveznoj državi Arizona.

Cijene ulaznica za finalni susret kod preprodavača se kreću od 2.450 do čak 19.000 dolara. Karte koje NFL prodaje za 700 i 900 dolara na "crno" koštaju 4.300 dolara. 

Pročitajte i ovo Novčanik s eurima Anketa Dnevnika Nove TV Hrvati otkrili na što troše najviše novca: Pogledajte rezultate ankete Taksi Paprena cijena "Za 9 kilometara naplatio mi je čak 105 eura": Pogledajte nevjerojatno objašnjenje taksista

Procjenjuje se da bi ovogodišnja zarada od prodaje ulaznica mogla biti najveća u povijesti američkog profesionalnog nogometa. Stadion ima 63.400 mjesta, no za Super Bowl je kapacitet povećan na 73.000. 

O značaju Super Bowla govori podatak da utakmicu svake godine u SAD i Kanadi prati više od 90 milijuna ljudi. Prošle godine za vrijeme finala između Indianapolis Coltsa i Chicago Bearsa reklama od pola minute je koštala 2.6 milijuna dolara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene