Obavijesti Video Pretražite Navigacija

UEFA otkazala velik broj ulaznica za finale Lige prvaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog ilegalnog preprodavanja u Velikoj Britaniji, UEFA je otkazala velik broj ulaznica za finale nogometne Lige prvaka između Milana i Liverpoola koje se 23. svibnja održava u Ateni.

U UEFA-inu priopćenju se navodi da su se na taj potez odlučili zbog zakona koji je 6. travnja usvojen u Engleskoj i Walesu, a prema kojem "neovlaštene osobe nemaju pravo prodavati ulaznice za nogometne utakmice". 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ulaznice za Euro 2008. već na "crnom tržištu" Slika nije dostupna Finala Lige prvaka od sada subotom

Taj zakon 'pokriva' i sve buduće utakmice Lige prvaka, Kupa UEFA i europskih prvenstava. 

UEFA je priopćila i da je poslala upozoravajuća pisma u nekoliko tvrtki (ne piše koje) u kojima je istima naredila da prestanu prodavati ulaznice za finale Kupa UEFA i Lige prvaka. 

"Neovlaštena prodaja ugrožava sigurnost i odvajanje navijača na stadionu, što može ugroziti javni red i mir i sigurnost",  navodi su u priopćenju UEFA-e.

Koliko je točno ulaznica poništeno i gdje su kupljene za sada nije poznato. 

Inače, ovih su se dana iz Liverpoola mogli čuti protesti jer je UEFA Redsima i Rossonerima osigurala samo po 17.000 ulaznica što su navijači Liverpoola ocijenili nedovoljnim. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene