Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tučnjava belgijskih reprezentativaca i portugalskih novinara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi Belgijske reprezentacije još praktički nisu ni dotaknuli portugalsko tlo, a već su se potukli s domaćim novinarima nakon što su fotografi pokušali doprijeti do vratara Stijna Stijnena. Belgijanac je u Portugal stigao u pratnji dvojice policajaca nakon što je u medijima izjavio da će 'izmasakrirati' Cristiana Ronalda.

Vratar Brugesa medijima je ovih dana rekao da je jedini način da se zaustavi mladog Portugalca, da mu se polome noge.

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija Zlostavljano najmanje 4815 djece Portugalska crkva isplatit će odštete žrtvama seksualnog zlostavljanja Slika nije dostupna Ronaldo i Fani: Kome bolje stoji CR7?

"Nakon dvije minute toliko ćemo ga izmasakrirati da će teren morati napustiti na nosilima", rekao je Stijnen, a kasnije se pravdao da je njegova izjava izvučena iz konteksta.  

Portugalski nogometni savez je uložio žalbu UEFA-i koja je odmah otvorila istragu o istupu vratara belgijske reprezentacije i Club Brugge. 

No, Stijnenove riječi izazvale su incident već jučer, nakon što je reprezentacija Begije doletjela na lisabonski aerodrom. 

Dvojica portugalskih fotografa tvrde da su ih dvojica članova belgijske reprezentacije počeli udarati kada su pokušali fotografirati igrače i prići bliže vrataru Stijnenu. medijima nisu naveli njihov identitet, no on je poznat policiji koju su informirali o napadu.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene