Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tenis: Dva Rusa i Nijemac varali "on-line" kladionice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Organizatori teniskog WTA turnira u belgijskom Antwerpenu imali su jučer neobičnu intervenciju jer su sa tribina izbacili trojicu gledatelja koji su se sa "lap-topovima" u krilu "on-line" kladili na teniske dvoboje.

Organizatori su već u nedjelju zamijetili dvojicu Rusa i jednog Nijemca koji su sa uključenim "lap-topovima" pratili s tribina dvoboje, a onda je otkriveno da je trojac svojim moćnim računalima koristio usluge klađenja uživo, koristivši se činjenjicom da su uživo nazočili poenima koji se potom sa znatnim zakašnjenjem, dovoljnim za veliku zaradu, pojavljivali na stranicama internetskih kladionica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Više sreće nego pameti Hvalio se dobitnim listićem iz kladionice na internetu, a onda požalio Bolnica - 2 Ravnatelji u nedoumici Neke škole prelaze na online nastavu, a u bolnicama su sve veće gužve: ''Primjećujemo puno veći priljev bolesnika u našu hitnu službu''

"Sva trojica su uklonjena iz dvorane jer je očito da su varali
kladionice. Nažalost, naše ovlasti tu prestaju jer ih, unatoč očitoj nedopuštenoj radnji, nismo mogli zadržati, već su mirno otišli iz dvorane. Ovo je upozorenje za sve organizatore teniskih turnira u svijetu", kazala je glasnogovornica turnira u Antwerpenu Katia Stroobants.

Tenis je prošlih mjeseci bio u središtu pozornosti sportske javnosti i zbog nekoliko optužbi oko namještanja rezultata samih igrača, a ovo je prvi poznati slučaj da su zbog klađenja uklonjeni gledatelji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene