Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Londonski policajac krivo je protumačio Srebrićevo ponašanje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HNS se javnosti obratio posebnim priopćenjem u kojem su navedene okolnosti zbog kojih je glavni tajnik HNS bio uhićen u londonskoj zračnoj luci te priveden u policijsku postaju.

- Istina je da je g. Zorislav Srebrić imao jučer neugodnost o kojoj se raspitujete. Naime, prilikom kupovine dnevnih novina u londonskoj zračnoj luci, vidjevši kako dolaze igrači koje je zapravo čekao, pohitao je osigurati im poseban šalter za izlaz sa aerodroma, kako ne bi predugo čekali u redu, no londonski policajac je to protumačio kao izbjegavanje plaćanja, što je 'nonsense. Da apsurd bude veći, priveden je u policijsku postaju gdje su, naravno, vrlo brzo utvrdili kako je riječ o nesporazumu, no procedura je takva da je umjesto pet minuta g. Srebrić u postaji proveo neko vrijeme. Prema njegovim riječima, u policijskoj postaji su bili izuzetno korektni, stoji u priopćenju HNS-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U zračnoj luci Orkestar uhićen zbog trgovine drogom Slika nije dostupna Zbog dima u kabini, pilot vratio zrakoplov u pulsku Zračnu luku

>> The Sun: 'Srebrić uhićen na Gatwicku zbog krađe olovki i papira' 

Podsjetimo, The Sun je objavio priču o tome kako je Glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza, Zorislav Srebrić, nekoliko minuta nakon što je sletio s reprezentacijom u londonsku zračnu luku, obilježen je nadimkom 'shoplifter'.

Zorislav Srebrić, uhićen je na Gatwicku nakon što je uhvaćen u navodnoj krađi papira i olovaka koje je 'trpao', prema pisanju 'Suna', u svoju putnu torbu. 

Zapanjeni nogometaši su, prema pisanju istog medija, stajali i gledali kako njihovog tajnika odvode u lisicama.
Navodno je Srebrića, nekoliko minuta nakon što je sletio s reprezenatcijom, prijavio netko od radnika iz trgovine. 

'Dobili smo poziv iz trgovine s Gatwicka, te prijavu da je osoblje ulovilo starijeg muškarca u krađi olovaka i papira. Kada smo došli, uhitili smo ga, a on je počeo vikati. Iako je Hrvat, jako dobro govori engleski', rekao je za 'The Sun', navodno izvor iz policije. 

'Uokolo je bilo puno sportaša, a neki od naših ljudi prepoznali su u njima članove hrvatske nogometne momčadi. Kada je Srebrić rekao svoje ime i funkciju nismo mogli vjerovati. Držao se dostojanstveno, a uhitili smo ga praktično zbog nečeg što više nalikuje ponašanju tinejdžera,' dodao je isti izvor. 

'Možemo potvrditi da je policija uhitila 67-godišnjaka osumnjičenog za krađu u trgovini u zračnoj luci Gatwick', izjavio je novinarima glasnogovornik policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene