Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stanko Barać potpisao za Tau Ceramicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski košarkaški reprezentativac Stanko Barać pristupio je španjolskoj momčadi Tau Ceramica potpisavši u ponedjeljak navečer trogodišnji ugovor s tim klubom, potvrdili su iz hrvatskog košarkaškog kluba Široki Brijeg.

"Barać je potpisao trogodišnji ugovor s mogućnosti produženja za još dvije godine. Dogovorena je visina odštete i dinamika isplate", priopćili su iz HKK Široki Brijeg s kojim je Barać osvojio ovogodišnje košarkaško prvenstvo BiH.

Pročitajte i ovo Mario Jurič KOŠARKAŠKA UTAKMICA U Spaladium Areni prvi događaj takve vrste na kojem može prisustvovati publika: Očekuje se oko 2.000 ljudi, a gledatelji moraju ispuniti barem jedan uvjet Masovna proslava naslova: Zadrani kršili mjere - 3 NAVIJAČI I KRŠENJE MJERA Policija se oglasila o nevjerojatnim prizorima iz Zadra: Zbog propusta prijavljen klub, direktor kluba i voditelj okupljanja

Iznos transfera za ovoga 217 centimetara visokog centra nije
objavljen, no u sportskim krugovima nagađa se kako je ukupni transfer ovoga devetnaestogodišnjaka vrijedan 3.3 milijuna eura. To je najveći iznos za koji je jedan europski klub platio igraču iz BiH.

Baraća, koji trenutačno nastupa na pripremama hrvatske reprezentacije na turniru u Rijeci, ove je godine na NBA draftu izabrao Miami Heat, no odmah je prenio prava Indiana Pacersima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene