Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski košarkaški reprezentativac Stanko Barać pristupio je španjolskoj momčadi Tau Ceramica potpisavši u ponedjeljak navečer trogodišnji ugovor s tim klubom, potvrdili su iz hrvatskog košarkaškog kluba Široki Brijeg.


"Barać je potpisao trogodišnji ugovor s mogućnosti produženja za još dvije godine. Dogovorena je visina odštete i dinamika isplate", priopćili su iz HKK Široki Brijeg s kojim je Barać osvojio ovogodišnje košarkaško prvenstvo BiH.

Vezani članci Lizzo (Foto: Profimedia) Reperica na utakmicu stigla u haljini koja je imala rupu na stražnjici i zgrozila publiku ponašanjem Emil Tedeschi i Nika Perenčević (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Emil Tedeschi i 17 godina starija supruga Nika Perenčević u rijetkom pojavljivanju u javnosti

Iznos transfera za ovoga 217 centimetara visokog centra nije
objavljen, no u sportskim krugovima nagađa se kako je ukupni transfer ovoga devetnaestogodišnjaka vrijedan 3.3 milijuna eura. To je najveći iznos za koji je jedan europski klub platio igraču iz BiH.

Baraća, koji trenutačno nastupa na pripremama hrvatske reprezentacije na turniru u Rijeci, ove je godine na NBA draftu izabrao Miami Heat, no odmah je prenio prava Indiana Pacersima.