Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sedorf ipak neće sutra istrčati na Poljud

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na prijateljskoj utakmici između Hrvatske i Nizozemske, što će se u srijedu igrati na stadionu Poljud, najvjerojatnije neće nastupiti jedan od najboljih nizozemskih igrača Clarence Seedorf, kazao je u ponedjeljak na konferenciji za novinare glasnogovornik HNS-a Davor Gavran, a već je od ranije poznato da u Splitu neće igrati ni napadač Van Nisterirooy.

Unatoč tome hrvatski reprezentativci Danijel Pranjić i Vedran Runje složili su se na press konferenciji kako će utakmica biti vrlo teška i obećali "igru na pobjedu".

Pročitajte i ovo Geert Wilders Protivi se pomoći Nizozemski Donald Trump poručio: "Mi smo europske budale jer smo primili najviše ukrajinskih izbjeglica" Neredi u Nizozemskoj Ozlijeđeni policjaci VIDEO Veliki sukobi Eritrejaca u Nizozemskoj: Pale automobile, proglašeno izvanredno stanje

Pranjić, koji igra u Nizozemskoj i dobro poznaje njihove igrače, smatra kako Nizozemci dolaze odigrati dobru utakmicu, ali im je glavni cilj ne izgubiti.

"Nizozemci se sigurno neće braniti, oni igraju dosta ofenzivno, ali mislim kako će im glavno biti da odu neporaženi", rekao je Pranjić te dodao kako kao igrač nikad nije pobijedio na Poljudu i sve će učiniti da u srijedu razbije tu za njega kao igrača lošu tradiciju.

Vedran Runje kazao je kako već dugo nije branio na Poljudu te se nada dobrom predstavljanju pred splitskom nogometnom publikom i očekuje da će se pobjedom Hrvatske napokon razbiti negativna tradicija Splita gdje reprezentacija već duže vrijeme nije ostvarila pobjedu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene