Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronaldo kupio otok

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilska nogometna zvijezda i napadač Milana, Ronaldo, kupio je na korištenje na 50 godina jedan od 365 otočića arhipelaga koji se nalazi 150 kilometara udaljen od Rio de Janeira.

"Il fenomeno" se tako pridružio najbogatijim brazilskim obiteljima koje se tamo odmaraju. Ne navodi se iznos koji je Ronaldo morao izdvojiti za ovo zadovoljstvo, no zna se da će na otočiću uživati s djevojkom, 23-godišnjom Mariom Beatriz Antony. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Mještani ljutiti Kako je mali hrvatski otok postao skladište starih automobila: "Apeliram na odgovorne..." Aleksandar Ljubljanović i Tin Kovačić Velike štete Otok se bori s posljedicama razorne oluje: "Najveći izazov ovdje su dotrajali, stari krovovi"

Ronaldo i Maria nedavno su počeli zajedno živjeti, a brazilski mediji najavljuju i njihovo skoro vjenčanje. Vezu je potvrdio i Ronaldov glasnogovornik.

"Istina je da žive zajedno nekoliko mjeseci, no to je jedino što vam mogu potvrditi," kazao je glasnogovornik. Ronaldova nova djevojka do 2006. godine je bila u vezi sa Nelsinhom Piquetom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene