Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Real bi zbog Robinha mogao izgubiti prvenstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilski nogometni savez bi mogao Real Madrid prijaviti FIFA-i ako Robinho u subotu zaigra protiv Mallorce umjesto da ode na pripreme reprezentacije za Južnoamerički kup. U prijevodu, Madrid bi, osim ako ne ishoduju dozvolu od Saveza, mogao izgubiti 3 boda.

Robinhov agent, Vagner Ribiero, objavio je da će otputovati u Španjolsku kako bi od Reala zahtijevao da Robinhu dopusti 'javljanje na dužnost'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Real namjerava produžiti s Robinhom Slika nije dostupna FIFA u "slučaju Robinho" stala na Realovu stranu

"Kraljevski klub" Brazilca želi zadržati u Madridu za posljednji ovosezonski susret španjolskog prvenstva, nakon kojeg bi, ako pobijede, osvojili prvu titulu u posljednje 4 godine. 

Ribiero upozorava Real da bi, ako zadrži Robinha bez dozvole Brazilskog nogometnog saveza, mogli izgubiti 3 boda. 

"Već sam razgovarao s Peđom Mijatovićem i on mi je rekao da će poslati pismeni zahtjev Savezu u kojem će tražiti dozvolu da Robinho zaigra u toj finalnoj utakmici", rekao je Ribiero. 

Inače, pripreme reprezentacije Brazila započele su upravo danas u Teresopolisu (oko 100 km od Rio de Janeira).  Sevillin Brazilac Daniel Alves, koji također ima šansu osvojiti naslov prvaka Španjolske, već je objavio svoju odluku da neće nastupiti za svoj klub, već će se pridružiti reprezentaciji. 

Ipak, Brazilski nogometni savez nije odbacio mogućnost da se Alves vrati u Španjolsku na nedjeljni susret. U Realu se pak nadaju da Robinho neće morati ni otputovati u Brazil. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene