Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rakitić: Ispričavam se zbog narodnjaka, neće se ponoviti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Svjestan sam da sam pogriješio i da ću snositi posljedice, ali se iskreno kajem. Ispričao sam se treneru i suigračima, te su ispriku prihvatili, a ujedno se ovim putem ispričavam izborniku, suigračima i svim navijačima hrvatske reprezentacije. Naravno da mi je ovo pouka i da se sigurno neće ponoviti."

Tu je ispriku preko glasnogovornika reprezentacije Rakitić uputio nakon što je uslikan kako se zabavlja u narodnjačkom klubu u vrijeme u kojem nije smio biti tamo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rakitić: 'Želim u veći klub' Slika nije dostupna Rakitić još uvijek razmišlja

- U klub sam došao zbog obećanja prijatelju koji je slavio rođendan i zadržao sam se duže nego sam smio, objašnjava Rakitić. 

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (19) izbačen je iz momčadi Schalkea zbog noćnog provoda i neće nastupiti u ključnoj utakmici protiv Rosenborga u Ligi prvaka.

Rakitić je zajedno sa suigračima Mladenom Krstajićem (33) i Jermaineom Jonesom (26) nakon utakmice protiv Eintrachta (2:2) noć proveo u noćnom klubu u Duisburgu na koncertu srpske folk zvijezde Mileta Kitića. 

Rakitić, Krstajić i Jones su, prema pisanju njemačkog lista
"Bild", ostali u klubu "Intakt" najmanje do 4.30 sati ujutro
konzumirajući alkohol.

Kada je trener njemačkog doprvaka Mirko Slomka u novinama ugledao fotografije noćnog provoda trojice važnih igrača doslovno je poludio i izbacio svu trojicu iz momčadi.

"Razočaran sam njihovim ponašanjem. Tri dana prije ključne utakmice ove sezone oni su se provodili u noćnom klubu. Takvo ponašanje neću tolerirati. U klubu smo postavili jasna pravila, a njih trojica su ih teško narušila," kazao je Slomka.

Sva trojica su za sada suspendirana, a o njihovoj sudbini čelnici kluba će odlučiti nakon dvoboja protiv Rosenborga.

"Sada se moramo koncentrirati na utakmicu protiv Norvežana. Pobjeda nas vodi u drugi krug Lige prvaka, a o njima ćemo raspraviti nakon utakmice," dodao je Slomka.

Utakmica između Schalkea i Rosenbora na rasporedu je večeras, a njemačkom sastavu treba pobjeda za plasman u osminu finala Lige prvaka, dok Rosenborg u drugi krug vodi i neodlučeni ishod.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene