Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pet kandidata za OI mladih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međunarodni olimpijski odbor objavio je listu s pet kandidata za organizaciju prvih Olimpijskih igara mladih koje će se održati 2010. godine. Među kandidatima su Atena, Bangkok, Moskva, Sinagapur i Torino.

Interes za organizacijom su pokazali i Debrecen, Kuala Lumpur, Poznan i Guatemala no njih je MOO izbacio nakon pregleda njihovih studija i pristigle dokumentacije.

Pročitajte i ovo Mladi "Štedi, uloži i život posloži" Jesu li mladi u Hrvatskoj financijski pismeni? O novcu treba učiti od najranije dobi Predsjednik Zoran Milanović s predstavnicima Mreže mladih Hrvatske - 1 Na sastanku s predsjednikom Iz Mreže mladih Hrvatske podsjetili na svoj zahtjev: "Savjet mladih RH ne bi smio imati ovlast koordinirati rad ostalih udruženja mladih"

Odluku o domaćinu MOO će donijeti u veljači 2008. godine, a prije izbora će posebne inspekcije obići gradove koji su ostali u igri. 

OI mladih će se održati u srpnju, a okupit će mlade sportaše starosti od 14 do 18 godina koji će se boriti u olimpijskim sportovima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene