Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Nash i Stoudemire doveli Sunse do nove pobjede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodeća momčad Zapadne konferencije NBA lige Phoenix Sunsi jučer navečer upisali su svoju 30. ovosezonsku pobjedu svladavši na gostovanju Milwaukee Buckse sa 114-105.

Domaći sastav ušao je u posljednju četvrtinu sa šest pogodaka prednosti, ali tada je do izražaja došla razlika u kvaliteti najboljih igrača u oba sastava. Prve zvijezde Sunsa Steve Nash i Amare Stoudemire su podigli svoju razinu igre, dok je najbolji strijelac Bucksa Michael Redd posustao. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celebrity svita u Staples Centru Bieber podlegao Rihanninim čarima na All-Star utakmici! Slika nije dostupna EKSKLUZIVNI VIDEO: Prve snimke filma o Draženu i Divcu!

Nash (37, 10 asistencija) je u tih posljednjih 12 minuta ubacio 15 koševa, a Stoudemire (19, 12 skokova) 10, dok je Redd (28) ubacio tek dva poena. Australac hrvatskih korijena u sastavu Bucksa Andrew Bogut ubacio je 19 pogodaka uz 13 skokova.

Sacramento Kingsi su prvi put ove sezone na raspolaganju imali sva tri svoja najbolja igrača, Mikea Bibbyja, Rona Artesta i Kevina Martina, a njihovu snagu dobro su osjetili New Jersey Netsi koji su teško stradali u glavnom gradu Kalifornije. Za konačnih 128-94 u korist Kingsa najzaslužniji je bio Artest (27), no čak je sedam domaćih igrača ubacilo dvoznamenkasti broj poena. Kod Netsa najefikasniji je bio Vince Carter (21).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene