Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Modrić u Tottenham za 26 milijuna eura kao najskuplji igrač u povijesti 'Spursa'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Luka Modrić sinoć je potpisao petogodišnji ugovor s engleskim Tottenhhamom, objavio je britanski klub na svojim internetskim stranicama. Procjenjuje se da je vrijednost transfera 26 milijuna eura, a pretpostavlja se da će Modrić zarađivati više od 50 tisuća funti tjedno.

Na stranicama Tottenham Hotspura stoji kako je sve dogovoreno te kako sa zadovoljstvom očekuju Luku u svojim redovima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Modrić: Želim da me u Londonu pamte 20 godina Slika nije dostupna Modrić još uvijek na čekanju

Ugledni britanski dnevnik The Times ovaj je mjesec objavio tzv. 'popis sugestije' na kojem se nalazilo 5 igrača koje bi svakako trebalo kupiti kada se u lipnju otvori transfer-tržnica.

Među njima se našao i naš reprezentativac Luka Modrić. Osim toga, osvanuo je i na listi 25 najpoželjnijih nogometaša u Premiershipu.

Luka Modrić jutros je otputovao u London i već danas bi trebao biti predstavljen navijačima Tottenhama na utakmici protiv Boltona. Zatim ga čeka liječnički pregled, a u ponedjeljak bi se trebao vratiti u Zagreb jer će do kraja sezone i dalje igrati za Dinamo. 

Radi se o najvećem transferu nekog hrvatskog nogometaša u povijesti, a također najvećem transferu Spursa.

Prošlog ljeta Tottenham je za transfer Darrena Benta iz Charltona platio tada rekordnih 21 milijun eura. 

>> Luka Modrić posjetio Newcastle United

Iako je Dinamo posljednjih dana intenzivno pregovarao s Newcastleom, Modrić će karijeru ipak nastaviti pod paskom španjolca Juande Ramosa i u društvu Dimitara Berbatova.

Klubu s White Hart Lanea Ramosa je odmah donio trofejni sjaj osvojivši Carling Cup, kada je u finalu porazio velikog Chelsea. 

Očekuje se da bi se s Modrićem Spursi približili samom vrhu engleske lige - Manchesteru Unitedu, Chelseau, Arsenalu, a trenutačno su u ovogodišnjem prvenstvu na 11. mjestu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene