Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Manchester United: Heinze želi otići iz kluba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Argentinski obrambeni nogometaš Gabriel Heinze je danas razgovarao s trenerom engleskog kluba Manchester United, Sir Alexom Fergusonom, i ponovio mu svoju želju da napustiti ManU.

Heinze je izjavio kako su mu čelnici Manchestera odobrili odlazak iz kluba, no ManU je prije nekoliko dana odbio prodati svog obrambenog igrača Liverpoolu kojeg smatra glavnim protivnikom za osvajanje naslova u Premiershipu.

Pročitajte i ovo Noćni klub - 1 Halloween party Drama u splitskom gay klubu: Bačen pepper sprej među studente, istraga u tijeku Slika nije dostupna Osim kod građana na izborima Hebrang lagao cijelom narodu i prošao bez sankcija

"Razgovarao sam s Sir Alexom Fergusonom i ponovio sam mu svoju želju da napustim klub. On mi je obećao da mogu otići iz kluba ako se pojavi dobra ponuda. Ta se ponuda i pojavila, ali dolazi iz Liverpoola. I u tome je cijeli problem", kazao je novinarima Heinze.

Argentinac je dodao da je angažirao odvjetnike da prouče ugovor i pronađu rješenje kako da dvije godine prije isteka ugovora ode iz engleskog prvaka.

U dosadašnjoj karijeri Heinze (29) je igrao za argentinski Newell's Old Boys, španjolski Real Valladolid, portugalski Sporting i francuski Paris Saint Germain. 

Za reprezentaciju Argentine Heinze je odigrao 40 utakmica i zabio četiri gola.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene