Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Manchester u Rimu bez Vidića i Nevilla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sir Alex Ferguson će prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka na Olimpico stadionu u Rimu morati odigrati bez nekih ključnih igrača.

Kapetan Gary Neville ima problema s gležnjem, a Nemanja Vidić ozlijedio se na nedjeljnoj utakmici protiv Blackburn Roversa (koju je Manchester dobio 4:1) i izbivat će s terena oko 5 tjedana. Na popisu nema ni Koreanca Ji-Sung Parka, no United nije objasnio iz kojeg razloga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rim: Izbodeno 5 navijača Manchestera Slika nije dostupna Video: Roma u Manchesteru traži osvetu

Srećom po Sir Alexa, i napadač Louis Saha i veznjak Darren Fletcher oporavili su se od ozljeda i pridružili se momčadi u avionu za Rim.

Wayne Rooney, koji od 2004. nije postigao gol ni za reprezentaciju Engleske ni za Manchester u Ligi prvaka, navodno zbog toga nije zabrinut.

"Igramo dobro i zabijamo. Momčad daje golove, pa me to uopće ne brine. Da nisam iskoristio šanse i da nas je to stajalo plasmana, naravno da bi to bio problem. No, mi pobijeđujemo u svim utakmicama, pa me to uopće ne zabrinjava", rekao je Rooney za MUTV.

Trener Rome Luciano Spalletti je u nešto boljoj poziciji od Fergusona što se tiče raspoloživih igrača. Suspendirani veznjak David Pizarro je jedini igrač iz startne postave koji sigurno neće zaigrati na današnjoj utakmici, no neće ni branič Max Tonetto, koji je istegnuo bedreni mišić tijekom treninga u petak. No, na raspolaganju će imati braniča Christiana Chiva koji se dovoljno oporavio od ozljede nosa, no ipak će morati nositi zaštitnu masku.

Ovaj će susret pratiti i sportski direktor Barcelone Txiki Begiristain koju će tu prigodu iskoristiti kako bi pratio igru Cristiana Ronalda, ali i trojice Rominih igrača, Daniela De Rossija, Cristiana Chiva i Philippea Mexesa. Njih su trojica, naime, 'meta' katalonskog kluba u ljetnom transfer periodu.

Chivu i Mexes imaju tek nešto više od godinu dana do isteka ugovora, a De Rossi je 'vezan' do 2009. Unatoč kontinuiranim obećanjima, Roma nikako da pokrene pregovore s traženim triom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene