Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

"Da je došao prvo k meni koji sam ga doveo u Dinamo, umjesto što se obratio igračima, ja bih mu se ispričao i on bi vjerojatno ostao trener i pod cijenu da ja napustim klub", rekao je Zdravko Mamić o ostavci Branka Ivankovića.


Razlog Ivankovićeve ostavke je Mamićev verbalni ispad nakon poraza na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske. Ljutit zbog poraza uletio je u svlačionicu i opsovao majku Ivankoviću i njegovom pomoćniku Rajku Magiću, a potom se okrenuo igračima i uzviknuo 'Vas vode idioti, a ne treneri'.

Vezani članci Dalija Orešković i Marijana Puljak Burne reakcije nakon presice Stožera: Zastupnice Orešković i Puljak traže ostavku Markotić i Capaka, Ahmetović na Twitteru - "Ova otužna žena mora otići" Mirjana Hruškar i Damir Boras Borasova prorektorica podnijela neopozivu ostavku: "Ne mogu podržati vaše odluke i postupke..."

Iako priznaje da nije primjereno reagirao, nakon svega mu, kaže Mamić, ipak nije žao jer je to učinio 'radi zaštite interesa kluba'.

"Dok sam na položaju koji imam neću dozvoliti da se netko poigrava s rezultatom ili igrom kluba, a to su naši igrači i trener sigurno napravili na ovom dvoranskom prvenstvu. Reagirao sam kao vođa", rekao je Mamić.