Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mamić: Ja bih radije da je Ivanković ostao, a ja otišao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Da je došao prvo k meni koji sam ga doveo u Dinamo, umjesto što se obratio igračima, ja bih mu se ispričao i on bi vjerojatno ostao trener i pod cijenu da ja napustim klub", rekao je Zdravko Mamić o ostavci Branka Ivankovića.

Razlog Ivankovićeve ostavke je Mamićev verbalni ispad nakon poraza na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske. Ljutit zbog poraza uletio je u svlačionicu i opsovao majku Ivankoviću i njegovom pomoćniku Rajku Magiću, a potom se okrenuo igračima i uzviknuo 'Vas vode idioti, a ne treneri'.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

Iako priznaje da nije primjereno reagirao, nakon svega mu, kaže Mamić, ipak nije žao jer je to učinio 'radi zaštite interesa kluba'.

"Dok sam na položaju koji imam neću dozvoliti da se netko poigrava s rezultatom ili igrom kluba, a to su naši igrači i trener sigurno napravili na ovom dvoranskom prvenstvu. Reagirao sam kao vođa", rekao je Mamić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene