Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Liga prvaka: Policija protiv huligana i paintball puškama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grčka je policija objavila da će koristiti 'municiju' za paintball kako bi lakše identificirali izgrednike tijekom finala Lige prvaka između Milana i Liverpoola koje se u srijedu održava u Ateni.

Vlasti su 'posegnule' za svim raspoloživim mjerama sigurnosti kako bi izbjegle bilo kakav sukob između engleskih i talijanskih navijača. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Maldini i Reina ušli u knjige rekorda Slika nije dostupna Liga prvaka: Pobjedniku i do 100 milijuna eura zarade

"Puške za paintball će biti samo jedan od načina borbe protiv nereda ako do njih dođe. Osim što označe osobu, ti su meci i vrlo bolni", rekao je glasnogovornik policije Panagiotis Stathis za Reuters. 

Svi navijači koji budu označeni bojom, a nisu odmah uhićeni, bit će lako identificirani, pa će ih policija 'pokupiti' naknadno. 

Stathis je rekao kako ti meci ipak neće biti korišteni u slučaju velike gužve na stadionu, tj. mogu se koristiti samo otvorenom prostoru poput trgova ili glavnih ulica. 

Grci očekuju oko 50.000 talijanskih i engleskih navijača, od kojih mnogi dolaze bez ulaznice. Utakmicu će osiguravati više od 7.500 policajaca i nekoliko tisuća zaštitara. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene