Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kalinić: 'Hajduk pobjeđuje 1:0, a ja ću biti strijelac'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmlađi Hajdukov prvotimac, Nikola Kalinić, čini se kako je najveća uzdanica svoje momčadi. Kojeg god igrača ili sportskog djelatnika s Poljuda upitate tko bi mogao biti strijelac u večerašnjem (20,45 sati) dvoboju sa Sampdorijom, dobit ćete gotovo identičan odgovor. Nikola Kalinić!

A 19-godišnji Solinjanin nimalo ne izgleda impresioniran svojom novom euro-preprekom. Dapače, djeluje kao i uvijek, potpuno miran, hladan, a takvi su, svi će se složiti, najopasniji.

Pročitajte i ovo Za njih se otimaju poslodavci - 2 ČESTITAMO! Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na međunarodnom natjecanju u robotici, osvojili dva milijuna dolara Slika nije dostupna Stephen Hawking izračunao Ovo je formula prema kojoj Englezi osvajaju Svjetsko prvenstvo!

- Ništa mi posebno ne znači podatak da nasuprot nas stoji Sampdoria. Igrat ćemo mi i sa puno jačim suparnicima…, samouvjeren je jedini Hajdukov strijelac s posljednje utakmice protiv Osijeka (1:0), Kalinić.

- Talijane doživljavam kao i svake druge suparnike. Uvijek je cilj postići zgoditak više, tko god bio na drugoj strani. Uostalom, zato se i igra nogomet. A fasciniraju li me Montella i društvo? Nimalo! Imamo i mi niz vrlo kvalitetnih igrača.

A rezultat, Nikola?
- Bit će nam dovoljno 1:0!

Strijelac?
- Pa… Pa neka strijelac bude… Strijelac će biti Kalinić! – zaključio je s osmijehom splitski napadač.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene