Obavijesti Video Pretražite Navigacija

5-godišnji tenisač udara kao odrasli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jan Silva ima tek pet godina, a već igra tenis kao pravi odrasli profesionalac. U teniskoj akademiji Moratoglou u blizini Pariza trenira od četvrte godine.

Jan je visok nešto više od metra, ima pet godina, a već se u teniskom svijetu za njega naveliko čuje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Talentirani Jan Kerekeš Sin Ljubomira Kerekeša ostvaruje svjetsku glazbenu karijeru Slika nije dostupna Opet u središtu skandala Ekskluzivno: Super Silva progovorila o prevari i trudnoći

Do sada su mu dali mnoge nadimke, između ostalog prozvali su ga 'Tiger Woods tenisa' i 'Zlatno dijete', a ima i svoju web stranicu.

Njegov talent i ne čudi jer Jan je rođen u obitelji sportaša. Majka Mari je trenerica tenisa, a otac Scott  profesionalno je igrao košarku. 

'Nikada ne možete biti 100 posto sigurni kako će se stvari razviti, ali on je za sada pokazao veliku strast prema tenisu. Ako odluči raditi nešto drugo, mi ćemo ga poduprijeti', rekao je Janov otac Scott.

'Ja samo želim da Jan bude dobra osoba, jer dug je život i nakon tenisa. Naravno da želim da bude najbolji u tenisu, ali treba misliti i na druge stvari', ispričala je mama Mari.

Njegovi roditelji kažu da se Jan počeo zanimati za tenis kada je napunio godinu dana - bacao je loptice, volio je uvijek imati reket pri ruci.

Ubrzo su postali svjesni da je njihov sin talentiran, pa kad su im ponudili mogućnost da Jan ternira u prestižnoj akademiji tenisa Mouratoglou u blizini Pariza, odlučili su se iz Sacramenta preseliti u Francusku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene