Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Švedski reprezentativac i napadač Intera iz Milana Zlatan Ibrahimović uznemirio ja 'duhove' priznanjem da bi volio igrati za Real Madrid.


"To je jedan od najvećih klubova na svijetu i mislim da nema nogometaša koji ne bi volio igrati u Realu. A budućnost je uvijek neizvjesna. Ja imam dugoročan ugovor s Interom, no u nogometu nikad ne znate što vas čeka", izjavio je Ibra. 

Vezani članci Slika nije dostupna EURO: Ibrahimović ne trenira Slika nije dostupna Ibrahimović se vraća na nogometne terene

Ipak, najnoviji val nasilja u Italiji neće ga, kaže, natjerati da napusti Seriju A.

"Ne bojim se igrati u Italiji jer smo prilično zaštićeni. Svi igrači imaju i dobre ugovore, a nismo ni odgovorni za ovo što se sada događa. Sretan sam što igram ovdje i trenutno sam jako zadovoljan", dodao je Ibrahimović. 

Predsjednik Intera Massimo Moratti ne prestaje hvaliti 26-godišnjeg napadača, iako navodno nije uznemiren najnovijim Ibrinim izjavama. Smatra kako Ibrahimović zaslužuje Ballon d'Or (nagradu za najboljeg nogometaša koju svake godine sponzorira prestižni francuski nogometni časopis France Football) puno više od Milanova Brazilca Kake. 

"Tko kaže da je kasno za Zlatana? On je najbolji napadač na svijetu. On zaslužuje tu nagradu više od bilo koga i bio bi izvrstan izbor", rekao je čelnik Nerazzurra.