Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hewitt na Davis kup došao s posebnim osiguranjem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australski tenisač Lleyton Hewitt optužen je da polufinale Davisova kupa protiv Argentine pretvara u cirkus, jer je u Buenos Aires došao s posebnim osiguranjem.

Hewitt je u glavni grad Argentine stigao u subotu navečer gdje će tjedan dana boraviti u pratnji dvojice osobnih čuvara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Davis kup: Karlović donio veliku prednost Hrvatskoj Slika nije dostupna Davis kup: Ančić bolji od Belluccija

Australski tenisač je omražen u Argentini zbog toga što je tijekom svoje karijere bio vinovnikom incidenata s nekolicinom vrhunskih igrača te južnoameričke zemlje.

"Čini se da Hewitt misli kako je došao u Irak", rekao je Argentinac Jose Acasuso.

"No, ne opterećujemo se, jer je on svjesno napravio cirkus na kojega uopće ne želimo obraćati pažnju. Jedino nas brine Argentina, a njegova je stvar hoće li imati jednog ili 500 tjelesnih čuvara."

Argentina koja je pobijedila Hrvatsku u četvrtfinalu, veliki je
favorit u ogledu protiv Australije, predviđa Reuters. Tijekom sva tri dana, kako se očekuje, mečeve će uživo pratiti 14 tisuća ljudi, koliki je i kapacitet Parque Roca u kojem se polufinale održava od 22. do 24. rujna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene