Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Povjerenstva za praćenje zakonodavstva u sportu Siniša Petrović izjavio je na sastanku u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa kako je Povjerenstvo donijelo odluku o davanju suglasnosti za preoblikovanje nogometnog kluba Hajduk u sportsko dioničko društvo jer su ostvareni svi za to traženi uvjeti u skladu sa Zakonom o sportu.


Govoreći o idućim koracima Petrović je kazao kako je prvi korak, na čemu je Hajduk već započeo rad, izrada elaborata o preoblikovanju, koji između ostalog obuhvaća i reviziju cjelokupnog poslovanja u prethodnom razdoblju, koja je već provedena.

Vezani članci Kninska tvrđava Humanitarac iz Srbije snimao video na Kninskoj tvrđavi i nazvao je srpskim teritorijem, MVEP očekuje službenu ispriku: "Sramite se" Vojni konvoj prevozi stambene kontejnere ljudima koji su ostali bez doma Ministarstvo gospodarstva reagiralo na optužbe: Domovinski pokret "svjesno i zlonamjerno širi laži"

Istaknuo je da će se provesti niz i prethodnih koraka koji u sebi uključuju i projekciju poslovanja Hajduka u budućnosti kao sportsko dioničkog društva (npr. tko su potencijalni dioničari, kakav je njihov interes, na koji način osigurati nesmetano poslovanje da se ponovno ne dođe u situaciju kakva je sada).

Petrović je rekao da će Povjerenstvo i Ministarstvo pružiti pomoć Hajduku, kao i bilo kojem klubu koji bi se našao u takvoj situaciji.