Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gerrad i Owen podržali McClarena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponajbolji engleski reprezentativci Steven Gerrard i Michael Owen podržali su izbornika Stevea McClaren izjavivši kako bi on trebao ostati za kormilom "Gordog Albiona" i u slučaju neuspjeha u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2008. godine.

Gerrard, koji će biti engleski kapetan u prijateljskom susretu u Beču protiv Austrije, smatra kako McClaren radi odličan posao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Engleska protiv Rusije bez Lamparda i Hargravesa, Gerrard spreman Slika nije dostupna McClaren: Lampard out, za Gerrarda još ima nade

- Bez obzira na krajnji ishod kvalifikacija McClaren je najbolja osoba za taj posao. On nas treba voditi i u kvalifikacijama za SP 2010. godine, kazao je veznjak Liverpoola. Njegove riječi izazvale su čuđenje u engleskim medijima u kojima ironičnom smatraju kako bi opstanak McClarena na klupi bila najbolja vijest za engleske suparnike.

- Mediji su suviše kritični prema našem izborniku. Već godinama nismo imali toliko nesreće u kvalifikacijama. On odlično radi svoj posao i igrači čvrsto stoje iza njega, dodao je napadač Newcastle Uniteda. Owen smatra kako "Gordi Albion" ima kvalitetnu mladu momčad pred kojom je blistava budućnost.

- Treba pustiti čovjeka da radi svoj posao. McClaren je vrhunski stručnjak. Popularan je među igračima i njegove metode rada su odlične, dodao je Owen.

Posljednjih tjedana na "Otoku" se sprema medijski linč McClarena i samo se čeka konačan rasplet kvalifikacija u kojima su "Otočani" u najtežoj poziciji i EP će izboriti jedino u slučaju kiksa hrvatske i ruske reprezentacije. 

Popis McClarenovih "grijeha" je zaista dugačak, a najčešće se spominju: izbacivanje Davida Beckham iz reprezentacije
na startu kvalifikacija, pokusi sa 3-5-2 formacijom, kiks na domaćem travnjaku protiv Makedonije, brojne promjene sastava, kukavička igra u Moskvi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene