Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Federer zbog bolesti otkazao nastup na turniru Kooyong

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi tenisač svijeta Švicarac Roger Federer povukao se s egzibicijskog turnira AAMI Classic koji počinje u srijedu i na kojme će nastupiti osam tenisača.

Federer, koji je stigao u Melbourne u petak iz svoje trening baze u Dubaiju, izjavio je da su mu liječnici savjetovali povlačenje s turnira Kooyong nakon što je prošli vikend zaražen želučanim virusom.

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Pretila osoba Opasna bolest Hrvati su sve deblji: "Amerikanci su otišli na dijetu, a Hrvati preuzeli"

Federer se tako na popisu tenisača koji su odustali priključio
Nijemcu Tommyju Haasu, koji je nedavno operirao rame.

Haasa će zamijeniti Rus Nikolaj Davidenko, četvrti tenisač svijeta.

"Nakon što sam stigao u Australiju prošli petak zarazio sam se želučanim virusom u subotu, a stanje se pogoršalo preko vikenda", kazao je Federer. Dodao je da je pokušao trenirati, ali da se osjećao slab te da su mu liječnici savjetovali da se odmori nekoliko dana kako bi se oporavio u potpunosti za Australian Open.

Na turniru će nakon Federerovog odustajanja sudjelovati: Davidenko, Andy Roddick, Fernando Gonzalez,Andy Murray, David Nalbandian, Ivan Ljubičić i Marat Safin.

Direktor turnira pokušava pronaći zamjenu za Federera.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene