Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ozljeda Eduarda Da Silve prilično je poremetila hrvatski optimizam uoči skorog Europskog prvenstva. Mladen Petrić preuzeo je ulogu našeg prvog napadača, a tko će igrati uz njega?


Odličnim igrama u talijanskom prvenstvu, kandidaturu je istaknuo napadač Parme Igor Budan.

Vezani članci Slika nije dostupna Izabrana najseksi repka Eura! Slika nije dostupna Pletikosa: 'Zbog poraza na Euru trebao sam emocionalnu obnovu u samostanu'

Iako je nedavno napunio nevelikih 28, Igor Budan već devet godina igra u Italiji. Karijera načeta ozljedama nije ga baš gurala u fokus hrvatskih izbornika, ali posljednje dvije godine igra u velikom stilu: najbolju sezonu odigrao je lani, a i ove godine nakon nove ozljede vratio se istom ritmu. 

Posljednji škotski test kod Slavena Bilića položio je s visokom ocjenom. U devet godina prošao je cijelu Italiju, a 'procvao je' u Parmi, koju njegovi golovi drugu godinu zaredom spašavaju od ispadanja. 

Godinu je dana sretno oženjen, suprugu je upoznao u Italiji: Đinu iz Pakoštana,  uskoro očekuju i prinovu. Kćerkica na svijet dolazi ubrzo nakon Eura. 

Život u Parmi je lijep, kažu grad baš po mjeri čovjeka. Nogometna zvijezda i njegova supruga o povratku u domovinu još ne razmišljaju. 

A vrlo brzo vidjet ćemo i što hrvatska reprezentacija može na Euru. Igor Budan svakako je jedan od njezinih velikih aduta.