Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Boca Juniors i Villarreal postigli dogovor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Argentinski nogometni velikan Boca Juniors i španjolski prvoligaš Villarreal postigli su dogovor oko transfera Juana Romana Riquelmea u Bocu, no još uvijek se čeka odgovor argentinskog reprezentativca.

Čelnici klubova posljednjih su tjedana održali nekoliko sastanaka i čini se kako su napokon postigli dogovor. Villarreal je prihvatio argentinsku ponudu od devet milijuna eura i sada se samo čeka potpis Riquelmea.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ischia trener Boca Juniorsa Slika nije dostupna 18. međunarodni naslov za Milan

"Sve smo dogovorili i vjerujem kako će se ovaj transfer realizirati," kazao je čelnik Villarreala, Jose Manuel Llaneza. Međutim, Riquelme još uvijek oteže s povratkom u domovinu premda više nije u kombinacijama trenera "Žute podmornice" Manuela Pellegrinia.

Ukoliko se ipak odluči na povratak u Bocu biti će to njegov treći nastup u dresu jednog od najslavnijih argentinskih klubova. Riquelme je u Boci započeo karijeru i njezin dres nosio je šest sezona (1996-2002). Jednu sezonu je igrao u Barceloni, a od 2003. godine je član Villarreala. Zbog sukoba s trenerom od siječnja do srpnja ove godine je proveo na posudbi u Boci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene