Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić na večerašnjoj konferenciji za novinare pred pripremnu utakmicu s Nizozemskom kazao je kako je ta utakmica prilika hrvatske reprezentacije za "novi Wembley", aludirajući na pobjedu nad Engleskom.


Rezultat ove utakmice izuzetno je bitan, kazao je Bilić, jer je Nizozemska po snazi u rangu jednog Brazila.

Vezani članci Milana i Goran Vlaović (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe Koronavirus u Nizozemskoj Nakon porasta broja hospitaliziranih: Nizozemska ipak odgodila popuštanje mjera

U splitski hotel Park stigli su sa izbornikom svi reprezentativci
izuzev Darija Šimića,Ivana Rakitića, Jurice Vranješa i Ivice Olića koji su danas igrali u svojim klubovima, te u Split stižu sutra. 

Bilić je večeras novinarima kazao da će utakmici u srijedu dati šansu što većem broju igrača kako bi se pokušali nametnuti za buduće nastupe.

Predsojeću prijateljsku utakmicu s veseljem išćekuju ne samo igrači i stožer reprezentacije nego uz cijelu Hrvatsku najviše Split jer reprezentacija odavno nije odigrala utakmicu na Poljudu, kazao je uz ostalo Slaven Bilić.