Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Allardyce napustio Newcastle, dolazi Redknapp?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski nogometni prvoligaš Newcastle United objavio je kako je raskinuo suradnju sa svojim dosadašnjim managerom Samom Allardyceom. Iz kluba su objavili kako je do razlaza došlo "sporazumno".

Allardyce je preuzeo Newcastle na početku ove sezone kada je potpisao trogodišnji ugovor, ali je klub sa sjeveroistoka Engleske morao napustiti nakon samo 21 kola. "Svrake" se trenutačno nalaze na 11. mjestu Premiershipa, a u posljednja tri kola upisale su isto toliko poraza što je prvi puta da je Newcastle izgubio tri prvenstvena dvoboja u nizu još od utemeljenja Premier lige 1992. godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije teroristički čin Okončana talačka kriza u Newcastleu: Muškarac uhićen, pirotehničari pretražili zgradu Slika nije dostupna Prijetio ubojstvima Britanac zbog trolanja po Facebooku dobio više od dvije godine zatvora

"Iako sam razočaran što moram napustiti klub, želim Newcastle Unitedu sve najbolje u nastavku sezone", diplomatski je kazao Allardyce, dok je predsjednik kluba Chris Mort rekao:

"Još nismo našli novoga managera pa će momčad u subotnjem dvoboju protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu voditi dosadašnji pomoćnik Nigel Pearson".

The Daily Mail piše kako će klub sutra kontaktirati Portsmouth jer žele dozvolu za razgovor s Harryjem Redknappom nakon što ih je Alan Shearer ponovno odbio.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene