Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

SAMSUNG GALAXY A9

Prva stražnja četverostruka kamera na svijetu

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/4 >>
U uzbudljivom i povezanom svijetu gdje se trenuci i sjećanja, od onih svakodnevnih do onih koji se događaju jednom u životu, zabilježavaju i dijele odmah, pametni uređaji postali su mnogo više od običnih telefona.

 Zato je kamera na najnovijem Samsung Galaxy A9 puna najboljih inovacija koje vam omogućuju da postignete više i iskusite više mogućnosti svaki dan. Njegova stražnja kamera je prva četverostruka kamera na svijetu te donosi niz inovacija i novih mogućnosti pomoću kojih ćete zabilježiti dinamične i lijepe fotografije bez napora.



Zabilježite i podijelite svoja iskustva onako kako ih vidite

S četiri leće sada možete doživjeti još više načina da oslobodite svoju kreativnost i snimite, stvorite i podijelite zadivljujuće fotografije. Približite se svim detaljima koje želite fotografirati s dvostrukim optičkim zumom za nevjerojatne i detaljne fotografije, a svoju kreativnost pokažite upravljajući dubinskim poljem fotografije i fokusiranjem na objekt. Kamera na novom Galaxy A9 omogućuje snimanje jasne i svijetle slike u uvjetima slabog osvjetljenja s 24MP glavnim objektivom, koji radi prekrasne fotografije u bilo koje doba dana. Također, zahvaljujući značajki AI Scene Recognition, kamera je sada pametnija i može identificirati temu te podesiti postavke za najbolju fotografiju. Bez obzira na to je li riječ o selfieju koji obara s nogu ili savršenoj panorami, Galaxy A9 je krajnji pratitelj za snimanje i dijeljenje svakodnevnih avantura, bez obzira gdje vas život vodi.

PR PR
Prvoklasni dizajn

Osim inovativne četverostruke kamere, Galaxy A9 dolazi i s pouzdanom baterijom od 3800 mAh koja vam omogućuje život bez ograničenja i uživanje u dugotrajnom radu. Također, ovaj pametni uređaj ima briljantan beskrajan 6,3-inčni Super AMOLED zaslon koji proizvodi oštriji kontrast i dinamičniju boju za puno veći doživljaj gledanja.

Galaxy A9 je dizajniran u tri jedinstvene boje – crnoj, plavoj i ružičastoj, s elegantnim i ergonomskim dizajnom te zakrivljenim stražnjim dijelom kućišta za ugodno korištenje. Riječ je o izvrsnom pametnom uređaju koji nudi bezbroj mogućnosti uz koje ćete se moći opustiti znajući da bez obzira gdje se nalazite na svom Galaxy A9 moći ćete napraviti sve što trebate. Pročitajte i ovo pr Oglas Kako se nakon blagdana držati novogodišnjih odluka vježbanja? PR Oglas Blagdani nikad nisu bili ljepši - zabilježite svaki trenutak

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene