Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djeca dobrog srca

Varaždinski učenici brži od politike, obitelji u Glini izgradili kuću: "Nakon četiri mjeseca imamo dom". Priredili smo im i malo iznenađenje...

Aktualno Galerija Učenici srednjih škola obnovili kuću u Glini Učenici srednjih škola obnovili kuću u Glini Foto: DNEVNIK.hr Danijela i Marko Drezga Danijela i Marko Drezga Foto: DNEVNIK.hr Korina Klampel i Marko Varga Korina Klampel i Marko Varga Foto: DNEVNIK.hr +0 Učenici srednjih škola obnovili kuću u Glini Galerija 1/4 >>
Varaždinski učenici iz Elektrostrojarske, Prve gimnazije i Srednje strukovne škole brži su od hrvatske politike. Pokrenuli su humanitarnu akciju i izgradili dom jednoj obitelji u Glini. Kako izgleda njihov novi dom provjerila je reporterka Dnevnika Nove TV Matea Ćorić.

Sve je spremno da se obitelj Drezga useli u svoj novi dom. Majka Danijela kaže da su ona i sin Marko prezadovoljni.

Pročitajte i ovo Ilustracija djece u školskim klupama javno savjetovanje Objavljen prijedlog kalendara za sljedeću školsku godinu: Nastavnici su nezadovoljni, evo što predlažu Srednja šklola Glina - 1 Utjecaj potresa Kamo će 180 glinskih učenika na nastavu? ''Nadamo se da će se učiniti sve da djeca ne dočekaju zimu u kontejnerima''

"Napokon imamo svoj dom nakon 4 mjeseca", kazala je gospođa Drezga i zahvalila svima koji su sudjelovali u donacijama.

Nakon potresa u Glini obitelj Drezga preselila se u Pulu da se makne od stresa, ali odlučili su se vratiti zbog sina.

"Razmišljali smo da se ne vratimo, ali odlučili smo tako zbog sina, njegove škole i prijatelja", kazala je gospođa Danijela. Dodaje kako je Marko bio pod stresom nakon potresa ali brzo se oporavio.

Marko dodaje kako je imao poteškoća sa pisanjem zadaće, nije imao interneta, ali i to je sad prošlo.

Obitelj Drezga čekalo je još jedno iznenađenje, ekipa Dnevnika Nove TV dovela im je dvoje učenika koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji, Marka i Korinu.

"Mi smo učenici škola koje su se udružile i prikupila donacije. Nadamo se da smo uspjeli pružiti malo topline", kazala je predstavnica učenika.

Mama Danijela im je zahvalila i kazala kako će možda obitelj Drezga doći u Varaždin, a možda pozovu učenike da još jednom dođu k njima.

 

 "Baš je prekrasan dom. Još jednom vam hvala", kazala je Danijela, a Marko je zapljeskao.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene