Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Ne znam hoću li umrijeti"

Dječak snimio jeziv video zarobljen pod ruševinama, prekinuo ga novi potres: "Evo ga opet! Evo ga opet!"

Dječak zarobljen u ruševinama
Dječak zarobljen u ruševinama Foto: Platforma X
Dječak iz Sirije snimio je video zarobljen pod ruševinama zgrade u kojoj je živio. Snimanje je prekinuo novi potres.

"Evo ga opet! Evo ga opet!" povikao je sirijski dječak zarobljen pod ruševinama zgrade srušene u potresu neposredno nakon što je prekinuo snimanje. 

Uplašeni dječak odlučio je snimiti video dok je pod ruševinama čekao spasioce. Za vrijeme kratke snimke čuje se još glasova, a on objašnjava da je riječ o njegovim susjedima. Pretpostavio je da se pod betonskim gromadama nalaze više od dvije obitelji. 

Pročitajte i ovo Djevojčica štiti brata pod ruševinama mali heroji Potresna snimka: Brat i sestra leže ispod ruševina, a gesta djevojčice ganula je svijet

"Snimam ovaj video jer ne znam hoću li preživjeti ili ću umrijeti. Ako ga podijelite, znači da sam se izvukao živ", poručuje dječak. Pokušao je opisati strahotu koju proživljava, ali nije mogao pronaći riječi.

"Ne možete shvatiti što osjećam ako ovo niste doživjeli. Samo ako ste bili pod ruševinama možete ovo razumjeti. Pogledajte sami", poručuje i okreće kameru prema mračnim i prašnjavim ruševinama.

 

 

Kad je počeo govoriti o samom potresu, čini se da je stigao još jedan udar. "Ne znam kako opisati potres. Evo ga opet! Evo ga opet!" rekao je dječak i prekinuo snimanje. 

Pročitajte i ovo Mališan spašen iz ruševina nakon gotovo 45 sati Trenutak prije izvlačenja VIDEO Još jedno čudo! Mališan spašen iz ruševina nakon 45 sati: Dvogodišnjaku davali vodu na čep boce

Među komentarima ispod podijeljenog videa neki kažu da je dječak preživio, ali da njegova obitelj nije. 

Najnovije informacije o tragediji koja je pogodila Tursku i Siriju pročitajte OVDJE

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene