Na konferenciji o potresnom inženjerstvu, stiglo je novo priznanje za Informativni program Nove TV.

Galerija


Građevinski fakultet u Zagrebu najgledanijem je informativnom programu dodijelio zahvalnicu za sveobuhvatno medijsko praćenje i izvještavanje o zagrebačkom potresu. Nagradu je u ime Informativnog programa Nove TV preuzeo višestruko nagrađivani reporter Andrija Jarak.

Vezani članci Branimir Novak - 1 Godinu dana nakon potresa sve je više problema s obnovom: "Navode da imam dvije nekretnine, a zapravo nemam niti jednu" Potres na Banovini Potres magnitude 2,4 uznemirio stanovinke Banovine: "Čula se tutnjava, kuća se tresla"

''Dali smo uistinu svu energiju koju imamo da ljudima pružimo točnu, kvalitetnu i pravodobnu informaciju i na tome nismo štedjeli. Rekao bih da su ljudi to prepoznali i da smo uspjeli u svojoj namjeri da ljudima pokažemo kakvi su stvarni razmjeri te velike katastrofe.

Potres je užasna stvar o kojoj znamo jako puno, ali je pitanje kako se braniti. Ako smo uspjeli u tome da ljudima na neki način olakšamo situaciju, pa i svojim bližnjima, onda sam apsolutno ponosan na to'', kazao je Andrija Jarak.

Ivana Paradžiković i Andrija Jarak Andriji Jarku pripala već treća nagrada Zlatni studio za najboljeg TV novinara, Ivana Paradžiković najbolja je TV voditeljica!

Potres u Zagrebu Godišnjica razornog potresa u Zagrebu: Plenković i ministri na prvoj konferenciji o potresnom inženjerstvu

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr