Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grafiti su za osudu

Škoro poručio Plenkoviću da će 5. srpnja vidjeti što je indeks sreće. O Pupovcu: "Ne treba ići na četničke derneke po mišljenje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Škoro poručio je da premijer Plenković lošu vladavinu prikazuje kao uspjeh. Komentirao je i izjavu Milorada Pupovca.

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u ponedjeljak je poručio premijeru Andreju Plenkoviću, za kojega smatra da svoju lošu vladavinu prikazuje kao uspjeh, da će na izborima 5. srpnja vidjeti što znači indeks sreće.

Pročitajte i ovo Mario Radić i Sabina Tandara Knezović Otkrio što je s Kolakušićem Radić za Dnevnik Nove TV: "Inzistirat ćemo na našem programu. SDP? Imaju šansu" Milorad Pupovac O rezultatima izbora Pupovac: "Duhove koji su pušteni prije izbora treba vratiti u bocu"

"Plenković neće biti premijer i vidjet će što znači indeks sreće 5. srpnja. Pokušava još jednom prevariti hrvatski narod ne bi li dobio prigodu da još četiri godine uhljebljuje svoje ljude i troši novce, a izgubit će jer je indeks sreće u Hrvatskoj toliko mali i toliko nezamjetan, da će mu to građani pokazati", rekao je Škoro na predstavljanju gospodarskog programa Domovinskog pokreta.

Odgovorio je tako na jutrošnju izjavu premijera Plenkovića da odbija Škorinu ponudu da bude ministar vanjskih poslova te ironično dodao da "uvijek ima mjesta i za Ministarstvo sreće".

Škoro je također ustvrdio da Plenović pokušava svoju lošu vladavinu prikazati kao uspjeh i da je u jučerašnjoj emisiji 'Nedjeljom u dva' "bjelodano dokazao da od stotinu lijepih želja iz političkog programa HDZ-a 2016. - nije ostvarena ni trećina".

Govor mržnje na grafitima za osudu, Pupovčeva usporedba degutantna

Na opasku ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda da je, kandidiravši se u 2. izbornoj jedinici, pobjegao od premijera Plenkovića, Škoro je rekao da ima vremena da Plenković dođe u tu izbornu jedinicu.

Ima još vremena do predaje izbornih lista DIP-u da Plenković dođe u 2. izbornu jedinicu, ja ću ga tamo čekati, dodao je.

Za govor mržnje na grafitima kakvi se ovih dana pojavljuju u Zagrebu rekao je da su "za svaku osudu". No, komentirao je i izjavu predsjednika SDSS-a Milorada Pupovaca ocijenivši da je povlačenje paralele s patnjama afro-američkog naroda i srpske manjine u Hrvatskoj - degutantno.

"Nadam se da će kad-tad shvatiti da je on hrvatski političar koji ne treba ići na neke četničke derneke po mišljenje, pa se vraćati i dodatno mutiti vodu u Hrvatskoj", proučio je Škoro. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene