Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KANDIDATI BEZ GLASOVA

Luzeri i oni koji su se jedva provukli: Ni mama, ni tata, ni prijatelji, ni rodbina, a ni oni sami nisu za sebe glasali!

Parlamentarni izbori i biračka mjesta - 3
Parlamentarni izbori i biračka mjesta - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Parlamentarni izbori i biračka mjesta - 3 Galerija 1/1 >>
Pojedini kandidati na parlamentarnim izborima nisu osvojili niti jedan glas, dok su se drugi provukli zahvaljujući visokim mjestima na listama, iako su osvojili iznimno mali broj glasova birača.

Ni mama, ni tata, ni prijatelji, ni rodbina, a ni oni sami nisu glasali za sebe, iako su bili kandidati na parlamentarnim izborima. Čak 26 kandidata nije osvojilo niti jedan glas. To znači da nisu glasali niti sami za sebe. Među njima prednjače kandidati iz Hrvatske stranke vidik.

Pročitajte i ovo Bernardić umalo zaboraviti čestitati HDZ-u "Moraš čestitati" Bernardić zaboravio čestitati HDZ-u, pogledajte kako ga je "diskretno" podsjetila Mrak-Taritaš Branko Grčić izborni fijasko restart koalicije Bernardić konačno progovorio u središnjici SDP-a: "Ne bježim od odgovornosti, spreman sam otići"

Čak 10 članova te stranke izbore je završilo s nula glasova. To su: Matija Bratanović, Ivan Maturanec, Snježana Lazarin, Artur Kalin, Laura Benc, Larisa Kalin, Marica Ač, David Angjal, Marija Flanjak i Darko Podgorelec.

Nula glasova na parlamentarnim izborima imaju i Slobodan Obreza iz SRP-a, Vlasta Medar iz Demokrata, Ivan Bastalec iz HDS-a, ali i trojac iz stranke Abeceda, Milka Ozimec, Dušan Hrubik i Branko Ozimec. Iz saveza BDSH, HBPS nijedan glas nisu dobili Darijo Banić i Rudolf Lukman.

Hrvatska stranka građanskog otpora (HSGO) ima jednu osobu koja nije osvojila niti jedan glas - Šteficu Pižir. Nula glasova osvojili su i Silvano Starčić iz Hrvatske stranke reda te Marica Apučić iz Hrvatske stranke budućnosti.

Iz Stranke Hrvatskog Zajedništva nula glasova imaju Zlatko Mužić, Karmela Fišer i Mirjana Spajić. Iz stranke Moja voljena Hrvatska Boris Kružić i Kaleb Džodan također nisu osvojili niti jedan glas. 

Ulaze u Sabor, ali...

Ima i onih koji u Sabor ulaze, ali s iznimno malo glasova. Jedan od najodanijih suradnika Davora Bernardića, koji je ujedno i glavni tajnik SDP-a, Nikša Vukas osvojio je tek 132 glasa. U Sabor je ušao jer je bio treći na listi u I. izbornoj jedinici.

Željko Reiner iz HDZ-a bio je drugi na listi u I. izbornoj jedinici. Osvojio je 542 glasa, no ipak ulazi u Sabor.

Andro Krstulović Opara ušao je u Sabor sa samo 907 glasova birača.

Josip Salapić iz sedme izborne jedinice također ulazi u Sabor kao peti na listi HDZ-a, sa samo 224 glasa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene