Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik HDZ-a Ivo Sanader, članovi Vlade Jadranka Kosor i Branko Vukelić te tajnici HSS-a Nenad Matić i HSLS-a Dorica Nikolić podržali su na središnjem predizbornom skupu koalicijske kandidate za Županijsku skupštinu, grad Karlovac i druge gradove i općine u županiji te Ivana Vučića (HDZ) za župana i Damira Jelića (HDZ) za gradonačelnika Karlovca.


Ivo Sanader čestitao je koaliciji na jakim kandidatima i obećao da uspješan rad imaju jamstvo u Vladi RH i kod njega osobno. 'Mi budućnost ostvarujemo, a ne kao ljevica koja budućnost uvijek samo sanja', kazao je Sanader. Također je kazao da je razlog tome što HDZ sa svojim partnerima ide ususret izazovima i rješava probleme a 'ne mete ih pod tepih' kao što to rade suparnici. 'Znali smo kako Hrvatsku voditi u ratu, a znamo i to danas u miru te Hrvatska nikad nije imala bolji međunarodni položaj', kazao je Sanader.

Dodao je da je ponosan što u Karlovačkoj županiji kandidati Ivan Vučić, Damir Jelić i drugi vode takvu politiku koja uključuje nacionalne manjine te one ovdje nisu prijetnja. Našalivši se na vrijeme recesije kazao je da je zbog štednje najbolje da se pobjeda ostvari u prvom krugu a to 'neće biti teško jer za HDZ s partnerima razvojnu politiku čine djela, a ne riječi, dok su suparnicima na prvom mjestu riječ,i a ne djela'. Kandidati Jelić i Vučić i nositelj liste za Županijsku skupštinu Nedjeljko Strikić kazali su da ne samo da očekuju pobjedu u prvom krugu već su obećali vodstvu stranke da će pobjednički rezultati u Karlovačkoj županiji biti ponajbolji među svim županijama.

Vezani članci Slika nije dostupna Sanader protiv kampanje u Saboru, a prednjačio u njoj Slika nije dostupna Sanader: Još nisam odlučio o svojoj kandidaturi za predsjedničke izbore