Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bandić dao potporu

'Kad bih imao novca, kladio bih se baš na Radojkovića'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Split je danas stigao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i to kako bi dao potporu svom stranačkom kolegi i prijatelju Veljanu Radojkoviću.

Uoči drugog kruga lokalnih izbora na konferenciji za novinstvo na splitskoj rivi predsjednik Hrvatske narodne stranke Radimir Čačić i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (SDP) poduprli su danas zajedničke kandidate za gradonačelnika, župana i dožupana.

Pročitajte i ovo Volodomir Zelenski - 4 Sastanak s ministrima Zelenski: "Suradnja s EU-om ključna za pobjedu, Kijevu treba obrambena podrška" Slika nije dostupna 'To žele umirovljenici' SU daje potporu Bandiću već u prvom krugu

'Danas sam ovdje da dam podršku našim kandidatima za Splitsko-dalmatinsku županiju Veljanu Radojkoviću (SDP) i Jakši Marasoviću (SDP) te Ranku Ostojiću (SDP) i Jošku Dvorniku (HNS) na razini grada. Nakon Splita idemo u Vis i Komižu, gdje isto kao i ovdje očekujemo pobjedu u drugom krugu lokalnih izbora', rekao je Čačić.

'Funkcije dolaze i prolaze, a djela ostaju. Pozivam sve osobe ne dijeleći ih pritom tko je vlaj, a tko bodul da iziđu na izbore i daju glas mom prijatelju Veljanu Radojkoviću', rekao je Milan Bandić, dodajući kako se na splitskoj pjaci osjeća kao na Jelačićevu trgu. 'Dajući njemu glas, dali ste glas stabilnom, poštenom i odgovornom čovjeku koji će raditi na dobrobit svih ljudi ove županije. Kad bih imao novca, kladio bih se baš na Veljana Radojkovića', izjavio je Bandić i poručio kandidatima da se čuvaju oštrih riječi, a prijekih djela.

Čuđenje novinara izazvala je činjenica da na njihovoj presici u početku nije bio Ranko Ostojić, što je protumačeno da se dva SDP-ova kandidata baš i ne vole. Ostojić se tek naknadno pojavio kao da ne zna što se događa. Dodatne glasine raspirilo je Bandićevo gostovanje na TV Dalmaciji i kava u Kerumovom restoranu Sky. Bandić je u Splitu rekao i kako bi se kandidirao za gradonačelnika Hrvatske, no na pitanje znači li to da će se kandidirati za predsjednika nije odgovorio. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene