Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'SDP-u neće dopustiti vrijeđanje'

Gospić: Koalicijski sporazum županijskoga HDZ-a, HSP-a, HSS-a i HSLS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijske organizacije HDZ-a, HSP-a, HSS-a i HSLS-a potpisale du danas u Gospiću koalicijski sporazum i objavile imena kandidata za župana, dva zamjenika župana i predsjednika ličko-senjske Županijske skupštine.

Sporazum su potpisali predsjednici Darko Milinović (HDZ), koji je ujedno i nositelj koalicijske liste, Berislav Gržetić (HSP), Milan Krmpotić (HSS) i Tomo Bukovac (HSLS).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prijevremeni izbori Birači 9 gradova i 8 općina glasaju za gradonačelnike i načelnike Slika nije dostupna Pismo predsjednika HDZ-a Karamarko Hrvatima u BiH: Izađite na izbore jer položaj Hrvata ovisi o ovim izborima

Kao kandidat za ličko-senjskog župana istaknut je Milan Jurković (HDZ), a za predsjednika Županijske skupštine Petar Krmpotić (HDZ). HSP i HSLS će naknadno istaknuti svoje kandidate za zamjenike predsjednika Županijske skupštine.

'Ovo je programska koalicija koja dokazuje zajedništvo u Ličko-senjskoj županiji, okuplja pametne i sposobne i garancija je za brže i lakše rješavanje problema i izlazak iz gospodarske krize, u čemu želimo biti prvi', rekao je Darko Milinović.

Svojim političkim suparnicima - SDP-u je poručio kako HDZ s koalicijskim partnerima u Ličko-senjskoj županiji nikome neće dopustiti, pa ni SDP-u, da 'proziva i vrijeđa građane Ličko-senjske županije da nemaju građanske hrabrosti'.

'SDP će ovdje izgubiti izbore i ostati ponovno u oporbi', poručio je Milinović.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene