Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Županijske organizacije HDZ-a, HSP-a, HSS-a i HSLS-a potpisale du danas u Gospiću koalicijski sporazum i objavile imena kandidata za župana, dva zamjenika župana i predsjednika ličko-senjske Županijske skupštine.


Sporazum su potpisali predsjednici Darko Milinović (HDZ), koji je ujedno i nositelj koalicijske liste, Berislav Gržetić (HSP), Milan Krmpotić (HSS) i Tomo Bukovac (HSLS).

Vezani članci Slika nije dostupna Birači 9 gradova i 8 općina glasaju za gradonačelnike i načelnike Slika nije dostupna Karamarko Hrvatima u BiH: Izađite na izbore jer položaj Hrvata ovisi o ovim izborima

Kao kandidat za ličko-senjskog župana istaknut je Milan Jurković (HDZ), a za predsjednika Županijske skupštine Petar Krmpotić (HDZ). HSP i HSLS će naknadno istaknuti svoje kandidate za zamjenike predsjednika Županijske skupštine.

'Ovo je programska koalicija koja dokazuje zajedništvo u Ličko-senjskoj županiji, okuplja pametne i sposobne i garancija je za brže i lakše rješavanje problema i izlazak iz gospodarske krize, u čemu želimo biti prvi', rekao je Darko Milinović.

Svojim političkim suparnicima - SDP-u je poručio kako HDZ s koalicijskim partnerima u Ličko-senjskoj županiji nikome neće dopustiti, pa ni SDP-u, da 'proziva i vrijeđa građane Ličko-senjske županije da nemaju građanske hrabrosti'.

'SDP će ovdje izgubiti izbore i ostati ponovno u oporbi', poručio je Milinović.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju