Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Sanader u Slavonskom Brodu

'Glas za SDP je glas za legalizaciju droga'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na središnjem predizbornom skupu koalicije stranaka HDZ-HSS-HSLS- HSU za lokalne izbore u Brodsko- posavskoj županiji i Slavonskome Brodu, predsjednik HDZ-a Ivo Sanader poručio je kako su i spremni i kadri suočiti se sa svakim izazovom te naći rješenje.

Pri tome je posebno naglasio kako se Vlada kojoj je na čelu uspješno nosi s globalnom svjetskom krizom što je, istaknuo je, potvrdio i MMF. 'Nakon dva puna tjedna i razgovora sa čitavim nizom ljudi i iz vlasti i oporbe dali su ocjenu da hrvatska Vlada dobro brodi kroz ovu krizu', rekao je Sanader.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jedna radna skupina će reći Sanader: Izrađuju se kalkulacije isplati li se koncesija na autocestu Slika nije dostupna Briga o kamatnim stopama Sanader: 'Nema toga što ja ne bih učinio za standard hrvatskih građana'

SDP i HNS Sanader je optužio da promjene Ustava, koje se moraju donijeti zbog usklađivanja sa Europskom unijom, uvjetuju time da se zabrani glasovanje Hrvatima izvan Hrvatske. 'To nije dopustivo i to ne možemo prihvatiti jer su svi građani Hrvatske jednaki pred Ustavom', rekao je i dodao kako SDP nije odustao niti od zahtjeva za izbacivanjem vjeronauka iz škola. Pozivajući zato okupljene da svoj glas na predstojećim lokalnim izborima daju koaliciji HDZ, HSS, HSLS i HSU-a, Sanader je poručio i 'kako je glas za SDP i drugi blok glas za legalizaciju i dekriminalizaciju droga.'

'Mi to ne želimo. Mi mladima izgradnjom dvorana i stadiona želimo omogućiti da se bave sportom i projektima u obrazovanju osigurati više standarde', rekao je predsjednik HDZ-a. Na večerašnjem skupu u Slavonskome Brodu govorili su i čelnici HSS-a i HSLS-a Josip Friščić i Đurđa Adlešič. Hvaleći program Vlade zauzeli su se za ravnomjeran razvoj Hrvatske i posebno ulaganje u Slavoniju. Ambiciozne programe razvoja Slavonskoga Broda i Brodsko Posavske županije za sljedeće četiri godine ako dođu na vlast predstavili su kandidati za gradonačelnike Slavonskoga Broda i Nove Gradiške Nikica Stevanović i Krunoslav Glavač te kandidat za brodsko- posavskog župana Danijel Marušić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene