Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolje ih upoznajte

Neki su odgovori urnebesni! Gradonačelnici otkrili o čemu mogu pričati satima, što su zadnje skuhali, koji bi ih glumac trebao glumiti u filmu...

Aktualno Galerija +0 Tomislav Tomašević, Marko Filipović, Ivica Puljak i Ivan Radić Galerija 1/1 >>
Zagreb, Rijeka, Split i Osijek imaju nove gradonačelnike. Tomislav Tomašević, Marko Filipović, Ivica Puljak i Ivan Radić za DNEVNIK.hr odgovarali su na zabavna pitanja. Upoznajte nove gradonačelnike!

Tomislav Tomašević, Marko Filipović, Ivica Puljak i Ivan Radić novi su gradonačelnici Zagreba, Rijeke, Splita i Osijeka. Nove gradonačelnike pitali smo zabavna pitanja koja nisu očekivali, a neki od njihovih odgovora nasmijali su nas do suza. Detaljnije pogledajte u videima.

Tomislav Tomašević

Nakon 20 godina Zagreb ima novog gradonačelnika koji je s nama razgovarao potpuno neformalno. Tomislav Tomašević otkrio je koji mu je najdraži zagrebački kvart i koju bi supermoć volio imati. Odgovorio je i na pitanje bi li radije imao žičaru ili fontane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nitko nije ozlijeđen VIDEO Incident ispred stožera Možemo!, muškarac prijetio okupljenima, a zatim zapalio benzin: ''Komunjare, umrijet ćete svi!''

Kaže da satima može pričati o željeznicama, vodoopskrbi i industriji flaširane vode. U baru bi ga vidjeli kako pije pivo, a mnogi mu govore da sliči na Nicolasa Cagea. Više Tomaševićevih odgovora na ležerna pitanja pogledajte u videu.

Marko Filipović

Novi riječki gradonačelnik Marko Filipović odgovarao je za DNEVNIK.hr na pitanja o filmovima, knjigama i supermoćima. Djetinjstvo je proveo na Kantridi i veliki je zaljubljenik u more, kojemu se posljednje tri godine divi u društvu supruge Maše.

Ljubav prema politici rodila se još u studentskim danima. Satima može pričati o filmovima i knjigama, voli crveno vino, a u filmu bi ga mogao glumiti Danilo Bata Stojković. U videu su odgovori i na pitanja kako se i gdje odmara, što voli raditi, jesti i koga slušati.

Ivica Puljak

Split ima novog gradonačelnika – profesora i fizičara Ivicu Puljka (Centar). Djetinjstvo je Ivica Puljak proveo na ulicama Splita s djecom iz susjedstva, a trenirao je i nogomet u Hajduku. Svoj je glazbeni talent Puljak pokazao svirajući gitaru u crkvenom bendu, a kasnije i na svadbama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna GRADOVI I ŽUPANIJE Politički veterani izgubili županije, ima i iznenađenja: "Daleko je to od mojeg najvećeg poraza", "Birači su me nagradili"

Studentski dani obilježili su i Puljkov ljubavni život. Na prvoj godini studija upoznao je suprugu Marijanu, s kojom je u braku od 1995. godine i s kojom ima troje djece. Kaže da satima može pričati o svemiru, obitelji friga jaja, a željena supermoć mu je, kaže, dobrota. Za glumca koji bi ga mogao glumiti navodi kako je to Richard Gere. Odgovore na ostala pitanja o tome što voli i kako provodi slobodno vrijeme pogledajte u videu.

Ivan Radić

Osijek je izabrao novog gradonačelnika. Vlast u rodnom gradu preuzima HDZ-ov Ivan Radić. Radić je rođen u Osijeku 15. lipnja 1987. godine. Tamo je završio osnovnu i srednju školu, a diplomirao je na osječkom Ekonomskom fakultetu. Sport novom gradonačelniku nije stran. Od školskih dana bavio se košarkom.

Za sebe kaže da voli diktirati tempo, a na igralištu i danas zna iznenaditi pokojim potezom. Voli kuhati, a kad nema vremena, tu je majka Dalmatinka. Voli popiti kavu ili malo pivo, ne vjeruje u supermoći, a od glumaca izdvaja Jasona Stathama. U videu pogledajte ostale Radićeve odgovore na zabavna i ležerna pitanja u kojima se pohvalio i jednim velikim uspjehom.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene