Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uoči izborne šutnje

Škare Ožbolt objavila da je dopunila prijavu DORH-u pa poručila: "Mi predstavljamo jedini pravi izbor"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezavisna kandidatinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt u obraćanju novinarima rekla je da je dopunila kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu, no nije željela otkriti detalje.

"Ja sam prekjučer poslala dopunu prijave DORH-u i DORH zna. Neka objavi što zna i što su dosad napravili. Dopunila sam podacima koje su nam građani dostavili, tako su dostavljali i medijima, slični su nam zaključci", poručila je Vesna Škare Ožbolt okružena suradnicima.
Građane je pozvala da joj daju glas.

"U ovom prvom krugu želim poručiti da su ovo najvažniji izbori za Zagreb, za opstanak, budućnost, razvoj grada. Mi smo u kampanju ušli odlučno, hrabro, sa znanjem, promijeniti grad nabolje i zato pozivam građane da izađu i glasaju za nas koji predstavljamo jedini pravi izbor“, rekla je Škare Ožbolt.

Upitana što je po njoj najviše obilježilo kampanju, odgovorila je kako kampanja još nije gotova i da će to odgovoriti nakon drugog kruga izbora.

Naglasila je kako je u kampanju ušla kao nezavisna kandidatkinja.

"Mene ne može nazvati premijer reći da nešto napravimo ili netko iz kriminalnog miljea i tražiti me da namjestim neki posao. Ja sam svoje hrvatstvo pokazala i dokazala, to mi nije fokus pažnje. Ušla sam u kampanju bez velikog medijskog interesa, kao što ga je imao Tomašević, tu je njegova prednost bila ogromna. Krenula sam sa zanimljivim tizerom 'dolazi nam gradonačelnica', a gradonačelnica će vam i doći", zaključila je uz smijeh.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene