Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kandidat za splitskog gradonačelnika

VIDEO Performans Siniše Vuce na balkonu, radit će to svaki dan: "Koju ćemo pismu? Evo vam Volim piti i ljubiti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat HSS-a za gradonačelnika Splita Siniša Vuco održao je govor s balkona u Marmontovoj ulici u Splitu. Otpjevao je i nekoliko svojih pjesama.

Siniša Vuco, kandidat HSS-a za gradonačelnika Splita, obratio se građanima s balkona u Marmontovoj ulici. Svirao je gitaru, pjevao svoje pjesme te održao govor.

Pročitajte i ovo Općina Jarmina - 1 Nakon listića viška Ponovljen drugi krug izbora: Jarmina dobila novog načelnika, nezavisnog Gorana Ilekovića Slika nije dostupna osjeća se moralnim pobjednikom Ferić se ne miri s porazom, najavio žalbu Ustavnom sudu: ''Pokazalo je da su izbori za župana u Istri kontaminirani''

"Dobar dan, dragi ljudi, drage Splićanke i Splićani, ajde zaplješćite mi malo, na ovoj lipoj pismi. Ja sam počeo pismom jer sam glazbenik", rekao je Vuco. 

Potom je objasnio zašto se uključio u politiku. "Profesionalni političari ne rade dobro svoj posao i to je glavni razlog. Ja ću Vam opet zapjevati da vam vratim veseljem", dodao je. 

Netko mu je iz publike doviknuo: "Vuco, komunjaro!", a on je odgovorio: "Vičite, vičite protiv mene. Hvala vam. Sad sam se tek razbudio. To je Split. Ja guštam kad mi ovako govorite", dodao je. 

"Vuco, gotov si, ne možeš dobiti izbore", dobacio mu je potom građanin. Nakon govora Vuco je otpjevao još jednu pjesmu. "Koju ćemo pismu? Evo vam Volim piti i ljubiti", rekao je. 

Najavio je da će svaki dan u 11 sati s balkona pjevati svoje pjesme i držati govor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene