Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lokalni izbori 2021.

Jelena Pavičić Vukičević objavila predizborni spot na društvenim mrežama: "Nastavljamo odgovorno i odlučno!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stranka Milana Bandića odlučila je da će se njihova kandidatkinja na nadolazećim lokalnim izborima za gradonačelnicu Zagreba biti Jelena Pavičić Vukičević. Ona se na društvenim mrežama predstavila predizbornim videospotom.

Jelena Pavičić Vukičević prihvatila je prijedlog članova stranke da se kandidira za gradonačelnicu grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "zajedno s vama" Pavičić Vukičević predstavila izborni program - zatvorila bi Jakuševac, dio građana oslobodila prireza: "Radit ću na malo drugačiji način" Slika nije dostupna borba za zagreb Pavičić Vukičević predala kandidaturu: "Nadam se da ćemo se za naklonost birača natjecati programom, a ne niskim udarcima i lažima"

Svoju kandidaturu i program predstavila je u kratkom predizbornom videospotu koji je objavila na Facebooku.

"Dragi moji, prvo s vama dijelim video kojim najavljujem svoju kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba! Vaše povjerenje mi je neprocjenjivo. Želim da čujete moja promišljanja o budućnosti. Spoj tradicije i modernog, uz promjene koje će svima osigurati kvalitetan i siguran život, moja su misija kao i planovi da sve što činimo za naš grad, napravimo zajedno! Nastavljamo odgovorno i odlučno!", napisala je Pavičić Vukičević.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene