Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kandidatkinja Bandićeve stranke

Jelena Pavičić Vukičević ide u utrku za Zagreb: ''Milan Bandić bio je fantastičan trener. Sada je došlo vrijeme za novu trenericu''

Jelena Pavičić Vukičević
Jelena Pavičić Vukičević Foto: DNEVNIK.hr
Stranka Milana Bandića odlučila je da će se njihova kandidatkinja na nadolazećim lokalnim izborima za gradonačelnicu Zagreba biti Jelena Pavičić Vukičević.

Jelena Pavičić Vukićević prihvatila je prijedlog članova stranke da se kandidira za gradonačelnicu grada Zagreba. ''Osjetila sam da postoji pozitivni puls i da na njega mogu odgovoriti na ovaj način. Hvala svima'', rekla je.

Ispričala je kako je, iako je nakon smrti Milana Bandića kazala da se neće kandidirati, odlučila na izbore ići kao kandidatkinja nakon što je primila brojne poruke podrške. ''Znam da ću i ovu stranku povesti do izborne pobjede'', poručila je.

Kazala je da građanima jamči tri stvari. Prva je nastavak realizacije svih radničkih prava te otvaranje prema novim tehnologijama i radnim mjestima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bit će Klisovićev zamjenik Renato Petek objasnio zašto se ipak neće kandidirati za gradonačelnika Zagreba: ''Sve se promijenilo nakon smrti Milana Bandića''

''Druga okosnica bit će urbana obnova našeg grada i revitalizacija da vratimo život na ulice našeg grada. Treća velika tema naše kampanja i programa jest istinsko uključivanje građana u donošenje svih odluka. Nema niti jednog premalog ili prevelikog projekta u koji neću uključiti građane da kažu što misle'', poručila je.

''Milan Bandić bio je fantastičan trener jedne sjajne momčadi. Sada je došlo vrijeme za novu trenericu'', kazala je Pavičić Vukičević.

Na pitanje s kime će surađivati ako pobijedi na izborima, odgovorila je da su dobrodošli svi koji imaju dobre ideje za Zagreb.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene